Галена и Иван Лечев на пръв поглед изглежда, че са били

...
Галена и Иван Лечев на пръв поглед изглежда, че са били
Коментари Харесай

Галена и Лечев аут от Гласът на България

Галена и Иван Лечев на пръв взор наподобява, че са били отстранени като треньори от " Гласът на България ". Това стана ясно, откакто от bTV публично оповестиха първите две попълнения в идния девети сезон на музикалното шоу. Две от най-големите български звезди още веднъж ще седнат в емблематичните червени кресла - Дара и Любо Киров. 

Двамата влизат в шоуто с огромни усмивки и упования, по-уверени, по-опитни и с още по-голям хъс за победа.

„ Очаквам още по-силен сезон и съм извънредно щастлив, че хората от моя тим към този момент се осъществят сполучливо на музикалната сцена “, споделя вълнението си Любо Киров.

„ Елате на кастинг в случай че чувствате, че пеенето ви дава криле и ви кара да се чувствате живи. Ако това е вашата задача, елате и бъдете смели! Няма от какво да се притеснявате! “, са думите на енергичната и постоянно положителна Дара, която е подготвена да посрещне в тима си впечатляващите гласове и най-веселите участници.

„ Тази година екипът ни е очевидец на една нова вълна в звученето на гласовете - нови, съвременно звучащи гласове “, споделя Теодора Орешенска, която е вокален възпитател на „ Гласът на България “.

„ Има доста забавни претенденти и имам вяра, че ни чака един в действителност трогателен сезон през есента! “, прибавя още тя.

Прослушванията онлайн за новия сезон на „ Гласът на България “ не престават и сега с цялостна мощ, а датите, които предстоят са - 16 и 17 април в София. Началото на кастингите е в 9:00 ч. и ще продължат до момента в който не бъде чут гласа и на последния претендент.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР